Privacybeleid

door Tim Blauw

Privacybeleid

Laatst bijgewerkt op [16 juni 2021]

LET OP: Lees het onderstaande Privacybeleid zorgvuldig door, omdat het is ontworpen om belangrijke informatie te verstrekken over hoe en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken, opslaan en delen. Het beschrijft ook de rechten die u kunt uitoefenen met betrekking tot uw persoonlijke gegevens en hoe u contact met ons kunt opnemen als u vragen of klachten hebt.  

Het onderstaande privacybeleid is wettelijk bindend. Door deze website te bezoeken, te bekijken of te gebruiken en/of door gebruik te maken van een programma, product, cursus of dienst van ons, gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan dit Privacybeleid.

Uw privacy is belangrijk voor [Best Chinese Products], https://bestchineseproducts.com/ ("website").

We gebruiken de term "persoonlijke informatie" om te verwijzen naar gegevens die we verzamelen en die, direct of indirect, u kunnen identificeren, beschrijven, betrekking op u hebben of met u in verband kunnen worden gebracht. Dit privacybeleid ("Privacybeleid") is van toepassing op persoonlijke gegevens die we verzamelen wanneer u op verschillende manieren met ons communiceert, waaronder door onze website te bezoeken en te gebruiken. De term "u" verwijst naar elke bezoeker, kijker of gebruiker van de website en/of elke gebruiker van een Product. Houd er rekening mee dat wij geen controle hebben over de privacypraktijken van websites en diensten die wij niet bezitten.

Lees het volledige Privacybeleid voordat u de website bezoekt of gebruikt of enige Acties uitvoert (zoals hieronder gedefinieerd). Door de website te bezoeken of Acties (zoals hieronder gedefinieerd) uit te voeren, stemt u in met de voorwaarden van dit Privacybeleid. Dit privacybeleid is opgesteld met de hulp van Plug and Law en Privacy Policy Solutions.

INFORMATIE DIE WE VERZAMELEN EN HOE WE DEZE VERZAMELEN

Hieronder worden de categorieën persoonlijke gegevens beschreven die we verzamelen en hoe we dergelijke gegevens verzamelen.

Informatie die u verstrekt. Wij verzamelen informatie die u rechtstreeks aan ons verstrekt. Dit omvat informatie die u verstrekt wanneer u (i) gratis programma's, producten, cursussen of diensten van ons (elk, een "Product") ontvangt of betaalde programma's, producten, cursussen of diensten van ons (elk, een "Product") koopt, (ii) zich aanmeldt voor het ontvangen van e-mails, (iii) commentaar geeft op berichten of anderszins met ons communiceert op een sociaal mediaplatform, (iv) zich inschrijft voor presentaties of lessen, (v) formulieren invult, (vi) toegang krijgt tot openbare of besloten ledengroepen, inclusief groepen die worden gehost via een platform van derden (bijv, Facebook), (vii) zich aanmelden om onze partner te worden, (viii) reageren op een enquête, (ix) deelnemen aan een wedstrijd of sweepstakes, of (x) op enige andere wijze contact met ons opnemen, inclusief via een online formulier, telefoongesprek of e-mail (gezamenlijk de "Acties").  

Voorbeelden van gegevens die we kunnen ontvangen zijn je voornaam, achternaam, telefoonnummer, e-mailadres, verzendadres, factuuradres, fysiek adres (zoals je adres, staat, provincie, postcode/postcode en stad), geboortedatum, geslacht, accountnaam, factuuradres (zoals je creditcardnummer), financiële informatie, burgerservicenummer, fiscaal identificatienummer, werkgeversidentificatienummer, PayPal-adres, sociale-media-informatie en andere informatie die je aan ons verstrekt via enquêtereacties, feedback, beoordelingen en andere communicatiemiddelen.

Automatisch verzamelde informatie.  Wij verzamelen automatisch bepaalde gegevens wanneer u onze website bezoekt of gebruikt of onze e-mails opent of beantwoordt. We kunnen bijvoorbeeld automatisch gegevens verzamelen wanneer u onze e-mails opent of erop reageert, een keuze maakt met betrekking tot berichten die we u sturen, een pagina bezoekt waarop onze inhoud wordt weergegeven, informatie verstrekt aan onze serviceproviders of een Product koopt of retourneert.

Informatie van sites van derden.  We verzamelen bepaalde gegevens wanneer u contact met ons opneemt, commentaar geeft op of onze berichten leuk vindt of op een andere manier met ons interageert op een sociaal mediaplatform, of wanneer u toegang krijgt tot openbare of besloten lidmaatschapsgroepen die worden gehost op een platform van een derde partij (bijv. Facebook). Voorbeelden van gegevens die we kunnen ontvangen zijn uw profielinformatie, profielfoto, sociale media-informatie, sociale media-handgrepen of bijnamen, naam, aankoopgeschiedenis, e-mailadres, apparaatidentificatoren en demografische informatie.

Informatie van internet of andere elektronische netwerkactiviteiten.  We verzamelen automatisch bepaalde gegevens over uw computer of mobiele apparaat wanneer u onze website bezoekt. Voorbeelden van gegevens die we kunnen ontvangen zijn uw Internet Protocol ("IP") adres, browsertype, browserversie, cookies van uw browser, unieke apparaat-id's, webbrowsersoftware (bijv. Google Chrome), informatie over de verwijzende website, de datum, tijd en duur van uw bezoek, inclusief de specifieke pagina's die u bezoekt, informatie over hoe u omgaat met de website, Producten en tools en andere diagnostische gegevens. Voorbeelden van aanvullende gegevens die wij kunnen ontvangen wanneer u onze website bezoekt via een mobiel apparaat zijn het type mobiel apparaat dat u gebruikt, de unieke mobiele apparaat-ID, uw mobiele besturingssysteem, webbrowsersoftware op mobiel, unieke apparaat-id's en andere diagnostische gegevens.

DOELEINDEN VOOR HET VERZAMELEN VAN INFORMATIE

We gebruiken uw informatie voor zakelijke en commerciële doeleinden. We kunnen uw informatie bijvoorbeeld gebruiken om:

  • Je inschrijven voor een cursus, presentatie of les.
  • U toegang verlenen tot een openbare of besloten ledengroep of andere account en uw profielen voor dergelijke accounts onderhouden en onderhouden.
  • Je profiel valideren en verifiëren wanneer je je aanmeldt bij een openbare of privélidmaatschapsgroep of een andere account of wanneer je een Product koopt.
  • Analyseren van interacties met jou om de kwaliteit te verbeteren.
  • Identificeer je productvoorkeuren en winkelvoorkeuren.
  • Beveilig onze website en gegevens.
  • Maak producten waarin je geïnteresseerd bent.
  • Producten verzenden of anderszins leveren, betalingen verwerken, communiceren over bestellingen van Producten en deze volgen.
  • Producten voorstellen die u mogelijk leuk vindt op basis van eerdere aankopen en anderszins uw ervaring met de website personaliseren.
  • Promotie- en marketingcommunicatie en -informatie te verschaffen als u hiervoor kiest, waaronder e-mailmarketing.
  • Het ontwerp, de functionaliteit en het gebruiksgemak van onze website en producten verbeteren.
  • Reageren op vragen, beoordelingen of andere feedback die u ons stuurt.
  • Klantenservice bieden.
  • Onderzoek uitvoeren om onze bedrijfsprocessen te verbeteren.
  • Filiaalprogramma's beheren.
  • Het beheren van wedstrijden, sweepstakes, enquêtes of promoties.
  • Beheer alle zakelijke behoeften met betrekking tot uw aankoop van Producten.
  • Detecteer beveiligingsincidenten en bescherm tegen, stop, los op en voorkom fraude en frauduleuze transacties en kwaadwillige, bedrieglijke of illegale activiteiten.
  • Voldoe aan alle toepasselijke wetgeving.
  • Reageer op vragen over wet- en regelgeving en assisteer bij wetshandhaving.

DERDEN WAARMEE WE INFORMATIE DELEN

Hieronder volgt een lijst van derden met wie of waarvoor wij uw gegevens kunnen delen.  

Affiliate partners.  We kunnen uw informatie delen met partners om verkeer of leads te genereren of voor andere zakelijke doeleinden.

Analytics-aanbieders.  We kunnen uw informatie delen met analytics providers.

Bedrijfsoverdrachten.  Als wij en/of onze website worden overgenomen door een derde partij als gevolg van een overdracht, verkoop, fusie, overname, reorganisatie, liquidatie, consolidatie, fusie of verkoop van een deel of het geheel van ons bedrijf en/of onze website, kan uw persoonlijke informatie een overgedragen actief zijn. We kunnen ook persoonlijke informatie delen met potentiële kopers om de voorgestelde transactie te onderzoeken.

Aanbieders van clouddiensten.  We kunnen uw gegevens delen met cloudserviceproviders.

Aanbieders van klantanalyses.  We kunnen uw informatie delen met aanbieders van klantanalyses, zoals aanbieders die worden gebruikt om de kliks en navigatie van bezoekers op de website te analyseren.

Aanbieders van klantenservice.  We kunnen uw informatie delen met leveranciers van klantenservices.

Leveringspartners.  Wij kunnen uw gegevens delen met leveringspartners, zoals degenen die wij gebruiken om Producten te verzenden of anderszins te leveren.

Aanbieders van e-mailmarketing en advertenties.  We kunnen uw gegevens delen met marketing- en reclameproviders, waaronder aanbieders van e-mailmarketing en campagnes, marketingsoftwareproviders, direct-mailproviders, marketinganalyseproviders en sales funnel providers. We kunnen uw gegevens delen met e-mailmarketingproviders om u e-mails, nieuwsbrieven, promotiemateriaal, marketingmateriaal of andere informatie te sturen. 

Partners voor fraudepreventie.  We kunnen uw informatie delen met fraudepreventiepartners.

Fulfillment partners.  We kunnen uw gegevens delen met uitvoeringspartners, zoals degenen die we gebruiken om Producten te leveren.

Overheidsinstellingen.  We kunnen uw informatie delen met overheidsinstanties, rechtbanken, regelgevende instanties en wetshandhavers als we moeten voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving of een juridisch bindend proces, of als reactie op dagvaardingen, bevelschriften, overheidsonderzoeken en gerechtelijke bevelen. We kunnen uw informatie ook delen (i) om onze wettelijke rechten en de wettelijke rechten van onze agenten, werknemers en filialen vast te stellen, uit te oefenen, te beschermen of af te dwingen, (ii) om ons te verdedigen tegen een rechtsvordering, (iii) om u, ons of derden te beschermen tegen letsel, inmenging, fraude of schade of (iv) om actie te ondernemen in verband met schendingen van ons beleid, waaronder dit Privacybeleid en onze Algemene voorwaarden, of mogelijk illegale activiteiten.  

Andere dienstverleners.  We kunnen uw informatie delen met serviceproviders.

Betalingsverwerkers.  Wij kunnen uw gegevens delen met betalingsverwerkers, zoals degenen die wij gebruiken voor het verzamelen en verwerken van betalingen voor Producten die u koopt.

Openbaar forum.  Op onze website kunt u een bericht, commentaar of recensie achterlaten. Als u ervoor kiest om die informatie op een openbaar forum achter te laten, is die informatie beschikbaar voor het publiek en kunnen wij ervoor kiezen om uw bericht, commentaar of recensie buiten de website te delen.

Sociale mediaplatformen.  We kunnen uw informatie delen met sociale mediaplatforms (zoals Facebook). Hun gebruik van uw gegevens valt niet onder dit Privacybeleid.

Aanbieders van technologiediensten.  We kunnen uw informatie delen met leveranciers van technologische diensten.

Derden.  We kunnen uw gegevens delen met derden met wie we contractuele relaties hebben, zoals accountants, consultants, advocaten en andere professionals die op de gegevens vertrouwen om ons professionele diensten te verlenen.

Externe partners.  We kunnen uw gegevens delen met derden waarmee we samenwerken om gezamenlijk een product, dienst of gezamenlijke promotie te creëren of aan te bieden.

WIJ VERKOPEN UW PERSOONLIJKE GEGEVENS NIET

We verkopen, verhuren of verhandelen je persoonlijke gegevens niet aan derden, omdat we waarde hechten aan je privacy. We "verkopen" je persoonlijke gegevens ook niet zoals gedefinieerd door de California Consumer Privacy Act.

COOKIES EN ANDERE TRACERINGSTECHNOLOGIEËN

Wij kunnen uw Internet Protocol (IP)-adres, browsermetadata en andere numerieke identificatoren, zoals uw browsertype, versie en besturingssysteem (gezamenlijk de "Browsergegevens") verzamelen en openen, en kunnen onze zakelijke partners en externe serviceproviders, zoals reclamebedrijven, toestaan om deze te verzamelen en te openen. We kunnen ook cookies, webbakens, remarketing pixel tags of andere soortgelijke trackingtechnologieën gebruiken, plaatsen, verzamelen en opslaan, of onze externe serviceproviders toestaan cookies, webbakens, remarketing pixel tags of andere soortgelijke trackingtechnologieën te gebruiken, te plaatsen, te verzamelen en op te slaan.  

Wij, onze zakelijke partners en externe serviceproviders kunnen deze informatie en deze technologieën onder andere gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren en te personaliseren, te begrijpen hoe u de website gebruikt, advertenties op maat aan te bieden, trends, gegevens en websiteprestaties te analyseren, de website te beheren, u te identificeren en te volgen wanneer u verschillende apparaten gebruikt, te bepalen of u bent ingelogd op de website, beveiliging te bieden en een reeks functies, aanpassingen en functionaliteiten te bieden.  

Door de website te gebruiken en geen cookies uit te schakelen, stemt u in met het gebruik van Browserinformatie, cookies en andere trackingtechnologieën zoals beschreven in dit Privacybeleid. Merk op dat wij geen controle hebben over deze externe serviceproviders en hun gebruik van dergelijke traceringstechnologieën. Wij hebben geen controle over het privacybeleid en de praktijken van externe serviceproviders. We raden u aan hun websites rechtstreeks te bezoeken voor meer informatie over hun privacybeleid.

UW KEUZES

Het is belangrijk voor ons dat u begrijpt welke keuzes u hebt met betrekking tot uw persoonlijke gegevens.  

Cookies uitschakelen/blokkeren.  De meeste browsers accepteren standaard cookies. Met de meeste browsers kunt u echter voorkomen dat u nieuwe cookies accepteert, cookies uitschakelen en/of een melding ontvangen wanneer u nieuwe cookies ontvangt. Als uw browser over dergelijke functies beschikt, is informatie over hoe u uw cookie-instellingen kunt wijzigen meestal te vinden in de helpsectie van de browserwerkbalk. Houd er rekening mee dat als u cookies uitschakelt, dit invloed kan hebben op of interfereert met uw gebruikerservaring, inclusief uw vermogen om de website te gebruiken of aankopen te doen of gepersonaliseerde inhoud te ontvangen.

Beheer "Do Not Track".  Zoals vereist door de California Online Privacy Protection Act (CalOPPA), willen we je laten weten dat onze systemen momenteel niet in staat zijn om browser "Do No Track" signalen te herkennen.  

Gebruik van persoonlijke informatie.  U kunt ons te allen tijde verzoeken uw persoonlijke gegevens te verwijderen door contact met ons op te nemen via de onderstaande contactgegevens, behoudens bepaalde uitzonderingen. U kunt ook (i) verzoeken om inzage in uw persoonlijke gegevens die wij over u beschikbaar hebben, (ii) de toestemming voor ons gebruik van uw persoonlijke gegevens intrekken, (iii) uw persoonlijke gegevens inzien en verzoeken dat wij deze rectificeren, wijzigen of aanpassen, (iv) de verwerking van uw persoonlijke gegevens beperken of begrenzen, (v) de verwerking van uw persoonlijke gegevens annuleren en (vi) uw persoonlijke gegevens opvragen en overdragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke zonder enige belemmering van onze kant door contact met ons op te nemen via de hieronder vermelde contactgegevens.  

Afmelden voor e-mailmarketing.  Wanneer u zich aanmeldt om e-mails van ons te ontvangen, gaat u ermee akkoord dat u e-mailberichten van ons ontvangt, waaronder nieuwsbrieven en promotionele e-mails. Als u e-mailmarketing van ons ontvangt, kunt u zich op elk gewenst moment afmelden door op de koppeling "afmelden" in elke e-mail te klikken. Houd er rekening mee dat het afmelden voor e-mailmarketing u niet noodzakelijkerwijs afmeldt voor andere e-mails die we kunnen sturen, zoals e-mails over Producten die u koopt. 

Andere opt-out opties.  Als we u fysieke mailings of SMS-berichten sturen of telefonisch contact met u opnemen, kunt u zich afmelden door contact met ons op te nemen via de onderstaande contactgegevens.

BEWAREN VAN GEGEVENS

We bewaren persoonlijke gegevens zo lang als nodig is om ons bedrijf uit te voeren of totdat u ons vraagt uw persoonlijke gegevens te verwijderen door contact met ons op te nemen via de contactgegevens hieronder. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over het gegevensbewaringsbeleid van derden.

LINKS VAN DERDEN

Voor uw gemak bieden we op onze website links naar websites van derden, zoals links naar sociale mediaplatforms van derden. Als u op een link naar een website van een derde klikt, wordt u naar de website van een derde geleid. We hebben geen controle over het privacybeleid, de inhoud en de praktijken van de website-eigenaren en -beheerders van websites van derden waarnaar we linken. We raden u aan hun websites rechtstreeks te bezoeken voor meer informatie over hun privacybeleid.

HOE WE UW PERSOONLIJKE GEGEVENS BESCHERMEN

We geven om de veiligheid van uw persoonlijke informatie, dus we handhaven redelijke en passende fysieke, technische en procedurele waarborgen om te helpen deze veilig te houden. Hoewel we redelijke stappen ondernemen om uw persoonlijke informatie te beschermen, kan geen enkele methode van overdracht via het internet of een ander netwerk 100% veilig zijn, daarom kunnen we niet garanderen, en doen we dat ook niet, dat persoonlijke informatie die u verzendt onder alle omstandigheden beveiligd blijft tegen misbruik of onderschepping. Door in te stemmen met dit Privacybeleid, erkent u dat we niet kunnen garanderen dat uw persoonlijke informatie zal worden beschermd tegen misbruik of onderschepping door derden.

INTERNATIONALE GEGEVENS, OVERDRACHT EN VERWERKING

Onze website is bedoeld voor personen die zich in [Verenigde Staten] bevinden. Houd er rekening mee dat onze webservers en onze serviceproviders zich buiten uw staat, provincie of land kunnen bevinden. Als gevolg daarvan kunnen sommige van uw persoonlijke gegevens worden verzameld, gebruikt, overgedragen, onderhouden, bekendgemaakt en opgeslagen buiten uw staat, provincie of land. Door deze website te gebruiken, erkent u en stemt u ermee in dat het verzamelen, gebruiken, overdragen, onderhouden, openbaar maken en opslaan van uw persoonlijke gegevens, Browsergegevens en communicatie met betrekking tot of voortvloeiend uit uw gebruik van deze website onderworpen is aan de toepasselijke wetgeving in [Verenigde Staten]. Hoewel we de juiste voorzorgsmaatregelen hebben genomen, kan de toepasselijke privacywetgeving in [Verenigde Staten ]minder streng zijn dan die van uw staat, provincie of land. 

KENNISGEVING OVER DE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (GDPR-KENNISGEVING)

De informatie in dit gedeelte, onder de subkop "Kennisgeving over de Algemene Verordening Gegevensbescherming", is van toepassing op personen die vallen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming ("GDPR"). Verwijzingen naar "u" en "uw" in dit gedeelte hebben alleen betrekking op personen die onder de GDPR vallen. GDPR, die van kracht werd op 25 mei 2018, biedt privacyrechten voor personen binnen de Europese Economische Ruimte.  

Voor de toepassing van deze sectie verwijst "persoonlijke informatie" naar alle informatie met betrekking tot een persoon die direct of indirect kan worden gebruikt om die persoon te identificeren. Voorbeelden zijn voor- en achternaam, e-mailadres, identificatienummer, informatie over locatie, etniciteit, geslacht, biometrische gegevens, webcookies en religieuze of politieke overtuigingen.

Rechtsgrondslag voor het verwerken van informatie.  Wij kunnen persoonsgegevens verwerken onder de volgende voorwaarden: (i) we hebben uw toestemming ontvangen om uw persoonsgegevens te verwerken voor een of meer specifieke doeleinden, (ii) de verwerking van uw persoonsgegevens is noodzakelijk om een contract uit te voeren waarbij u partij bent, of om op uw verzoek stappen te ondernemen voorafgaand aan het aangaan van een contract, (iii) de verwerking van uw persoonsgegevens is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting waaraan wij zijn onderworpen, (iv) de verwerking van uw persoonsgegevens noodzakelijk is om de vitale belangen van u of een andere natuurlijke persoon te beschermen, (v) de verwerking van uw persoonsgegevens noodzakelijk is voor de vervulling van een taak van algemeen belang of voor de uitoefening van een openbaar gezag dat aan ons is opgedragen; (vi) de verwerking van uw persoonsgegevens noodzakelijk is voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van ons of van een derde partij, behalve in bepaalde omstandigheden waarin de noodzaak van de informatie zwaarder weegt dan de noodzaak om het voorwerp van de persoonsgegevens te beschermen (zoals wanneer het voorwerp van de persoonsgegevens een kind is). 

We laten u graag weten welke rechtsgrondslag van toepassing is op de verwerking van uw persoonlijke gegevens.

Je hebt bepaalde rechten die je kunt uitoefenen onder de GDPR, waaronder de volgende. Houd er rekening mee dat deze samenvatting slechts voor uw gemak wordt verstrekt, maar dat we de nauwkeurigheid of volledigheid van deze samenvatting niet garanderen en dat u er niet op mag vertrouwen dat dit een nauwkeurige of volledige lijst van uw rechten is.

  • Recht op toegang.  U hebt het recht om te weten of uw persoonlijke gegevens al dan niet worden verwerkt. Als ze verwerkt worden, hebt u het recht om toegang te krijgen tot de persoonlijke informatie en om bepaalde informatie over uw persoonlijke informatie te weten te komen, waaronder: (i) waarom ze verwerkt worden, (ii) de categorieën persoonlijke informatie die we verzameld hebben, (iii) de ontvangers of categorieën ontvangers aan wie we de persoonlijke informatie bekendgemaakt hebben of zullen bekendmaken, (iv) indien mogelijk, de periode gedurende dewelke we de persoonlijke informatie zullen bewaren, of indien dit niet mogelijk is, de criteria die we gebruiken om deze periode te bepalen en (v) beschikbare informatie over de bronnen voor persoonlijke informatie die we verzameld hebben.
  • Recht op correctie.  U hebt het recht om onjuiste persoonlijke informatie over uzelf te corrigeren. U hebt ook het recht om onvolledige persoonlijke informatie die is verzameld aan te vullen, onder andere door een aanvullende verklaring te verstrekken.
  • Recht om te worden vergeten. U hebt het recht ons te vragen uw persoonlijke gegevens te wissen, wat we onder bepaalde omstandigheden zonder onnodige vertraging zullen doen. Voorbeelden kunnen zijn: (i) wanneer de persoonsgegevens niet langer nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld, (ii) wanneer u de toestemming intrekt op basis waarvan wij uw persoonsgegevens hebben verwerkt en er geen rechtsgrond is voor de verwerking van dergelijke persoonsgegevens, (iii) wanneer u zich beroept op uw recht om bezwaar te maken (hieronder beschreven) en er geen dwingende redenen zijn voor de verwerking van dergelijke persoonsgegevens, (iv) wanneer uw persoonsgegevens onrechtmatig zijn verwerkt en (v) wanneer de persoonsgegevens moeten worden gewist om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
  • Recht op beperking van de verwerking. U hebt het recht om de verwerking van uw persoonlijke gegevens onder bepaalde omstandigheden te beperken. Voorbeelden kunnen zijn: (i) wanneer u de onjuistheid van uw persoonsgegevens aangeeft, (ii) wanneer de verwerking onwettig is, maar u wilt dat de verwerking van uw persoonsgegevens wordt beperkt in plaats van gewist, (iii) wanneer we de persoonsgegevens niet langer nodig hebben voor de verwerking, maar u wilt dat de verwerking wordt beperkt op basis van een rechtsgrond, en (iv) wanneer u zich beroept op uw recht om bezwaar te maken (hieronder beschreven).
  • Kennisgeving aan ontvangers van persoonlijke informatie.  Als u uw recht op rectificatie, recht om te worden vergeten of recht op beperking van de verwerking (elk zoals hierboven beschreven) uitoefent, zullen we dit doorgeven aan elke ontvanger met wie we uw persoonlijke gegevens hebben gedeeld. U hebt het recht om ons te vragen u een lijst te verstrekken van alle ontvangers aan wie wij dit hebben gemeld.
  • Recht op gegevensoverdraagbaarheid. U hebt het recht om uw persoonlijke gegevens op te vragen in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machineleesbaar formaat.  
  • Recht op bezwaar. U hebt het recht om onder bepaalde omstandigheden bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens. Voorbeelden kunnen zijn: (i) wanneer de persoonsgegevens worden verwerkt op gronden die verband houden met uw persoonlijke situatie, waarbij de rechtsgronden voor de verwerking van dergelijke persoonsgegevens onder de categorieën (v) en (vi) vallen, zoals beschreven in de subsectie met de titel "Rechtsgrondslag voor de verwerking van informatie" en (ii) wanneer de persoonsgegevens worden verwerkt voor direct marketingdoeleinden.
  • Recht om een klacht in te dienen.  U hebt het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale autoriteit voor gegevensbescherming.
  • Recht op informatie over internationale overboekingen. U hebt het recht om geïnformeerd te worden over de internationale overdracht van uw persoonlijke gegevens en de genomen voorzorgsmaatregelen. Lees het gedeelte van dit Privacybeleid met de titel "Internationale gegevens, overdracht en verwerking".
  • Recht om bezwaar te maken tegen profilering.  Wij kunnen gebruik maken van geautomatiseerde besluitvorming bij het beheren van onze website. U hebt het recht niet te worden onderworpen aan besluiten die voortvloeien uit geautomatiseerde verwerking, met inbegrip van profilering, die rechtsgevolgen voor u hebben of u op vergelijkbare wijze in aanzienlijke mate treffen. 

Als u een van uw rechten wilt uitoefenen, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens. Wij zijn verplicht de identiteit te verifiëren van iedereen die een verzoek indient.

KENNISGEVING VOOR INWONERS VAN CALIFORNIË (CCPA-KENNISGEVING)

De informatie in dit gedeelte, onder het kopje "Kennisgeving aan inwoners van Californië", is van toepassing op inwoners van Californië. Verwijzingen naar "u" en "uw" in dit gedeelte hebben alleen betrekking op inwoners van Californië. De California Consumer Protection Act ("CCPA"), die van kracht werd op 1 januari 2020, biedt privacyrechten voor inwoners van Californië. Raadpleeg de secties in dit Privacybeleid waarnaar wordt verwezen voor meer informatie over het volgende, waar u volgens de CCPA recht op hebt:

  • Lees het gedeelte van dit Privacybeleid met de titel "Informatie die we verzamelen en hoe we die verzamelen" voor informatie over de categorieën persoonlijke informatie en de categorieën bronnen waarvan we persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken, opslaan en delen. 
  • Voor informatie over de zakelijke of commerciële doeleinden waarvoor we informatie verzamelen, lees het gedeelte van dit Privacybeleid met de titel "Doeleinden voor het verzamelen van informatie".
  • Lees het gedeelte van dit Privacybeleid met de titel "Derden met wie we informatie delen" voor informatie over de categorieën derden met wie we persoonlijke informatie delen.

Als inwoner van Californië heeft u bepaalde rechten die u kunt uitoefenen onder de CCPA, waaronder de volgende. Houd er rekening mee dat deze samenvatting slechts bedoeld is voor uw gemak, maar dat we de nauwkeurigheid of volledigheid van deze samenvatting niet garanderen en dat u er niet op mag vertrouwen dat dit een nauwkeurige of volledige lijst van uw rechten is.

  • Recht op informatie.  U hebt het recht om van ons bepaalde informatie te verkrijgen over de verzameling van uw persoonlijke gegevens gedurende de afgelopen 12 maanden, waaronder: (i) de categorieën van persoonlijke informatie die we hebben verzameld, (ii) de specifieke stukken van uw persoonlijke informatie die we hebben verzameld, (iii) de categorieën van bronnen voor de persoonlijke informatie die we hebben verzameld, (iv) ons zakelijke of commerciële doel voor het verzamelen of verkopen van die persoonlijke informatie, (v) de categorieën van derden met wie we die persoonlijke informatie delen, (vi) als we uw persoonlijke gegevens hebben verkocht of openbaar hebben gemaakt, dan (a) een lijst met de categorieën persoonlijke gegevens die betrokken zijn bij de verkoop en de categorieën derden aan wie we uw persoonlijke gegevens hebben verkocht en (b) een lijst met de categorieën persoonlijke gegevens die openbaar zijn gemaakt voor zakelijke doeleinden en de categorieën derden met wie we uw persoonlijke gegevens hebben gedeeld. U hebt het recht om deze informatie twee keer per jaar kosteloos bij ons op te vragen.
  • Recht om te verwijderen.  U hebt het recht om ons te verzoeken uw persoonlijke gegevens die we hebben verzameld te verwijderen, behoudens bepaalde uitzonderingen. Wanneer u contact met ons opneemt, laat ons dan weten welke informatie u wilt laten verwijderen, bijwerken, corrigeren of wijzigen, en het tijdsbestek en de manier waarop wij volgens u dergelijke informatie hebben verzameld.  
  • Recht op opt-out.  Je hebt het recht om je uit te schrijven voor de verkoop van je persoonlijke gegevens. Wij verkopen, verhuren of verhandelen uw persoonlijke gegevens niet aan derden, omdat wij uw privacy belangrijk vinden. Daarom is het niet nodig om een opt-out voor verkoop aan te vragen.
  • Recht op non-discriminatie.  U hebt het recht om geen discriminerende behandeling van ons te ontvangen voor het uitoefenen van uw rechten onder de CCPA. Wij zullen u op geen enkele manier discrimineren voor het uitoefenen van een van de rechten waarover u beschikt onder de CCPA, waaronder door u goederen of diensten te weigeren, u andere prijzen of tarieven in rekening te brengen, u een mindere kwaliteit van goederen of diensten te leveren of door te suggereren dat u een andere prijs of een ander tarief voor goederen of diensten of een andere kwaliteit van goederen of diensten zou ontvangen. 

Als u een van uw rechten wilt uitoefenen, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens. Wij zijn verplicht de identiteit te verifiëren van iedereen die een verzoek indient.

kennisgeving voor inwoners van californië (de Californische wet "Schijn het licht")

We delen je persoonlijke gegevens niet met derden waarvan we weten of reden hebben om te weten dat ze je persoonlijke gegevens kunnen gebruiken voor "direct marketing doeleinden" zoals bedoeld in de "Shine the Light" wet van Californië (Civil Code Section § 1798.83).

KENNISGEVING AAN INWONERS VAN NEVADA

Wij wisselen uw persoonlijke gegevens niet uit tegen betaling met iemand die uw persoonlijke gegevens in licentie geeft of verkoopt aan derden.

PRIVACY VAN KINDEREN

Deze website is niet gericht op of ontworpen voor gebruik door kinderen jonger dan 18 jaar. Deze website en de informatie daarop is specifiek bedoeld voor personen ouder dan 18 jaar. Als u jonger bent dan 18 jaar, mag u deze website niet bezoeken en geen handelingen uitvoeren. Wij verzamelen, gebruiken, bewaren of delen niet bewust persoonlijke informatie van kinderen jonger dan 18 jaar. Als je weet of reden hebt om aan te nemen dat we gegevens hebben verzameld van iemand die jonger is dan 18 jaar, neem dan contact met ons op via de contactgegevens voor verwijdering van die gegevens.

WIJZIGINGEN IN HET PRIVACYBELEID

We behouden ons het recht voor om dit Privacybeleid te allen tijde te wijzigen, aan te passen of aan te passen. Wij zullen u op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen door de ingangsdatum van de nieuwste versie bovenaan deze pagina te plaatsen. Het is uw verantwoordelijkheid om te controleren of er updates zijn, aangezien uw voortgezette gebruik van de website en onze Producten nadat het Privacybeleid is gewijzigd, betekent dat u ermee instemt gebonden te blijven door het Privacybeleid vanaf de laatst bijgewerkte datum die bovenaan deze pagina wordt vermeld.

ALTERNATIEVE VORMEN

U kunt dit Privacybeleid afdrukken door de functie "Afdrukken" van uw browser te gebruiken.

HOE U CONTACT MET ONS KUNT OPNEMEN

Als u vragen of klachten hebt met betrekking tot dit Privacybeleid, of als u een van uw rechten wilt uitoefenen, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

/* */

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren

nl_NLDutch